logo
De multe ori am visat sa gasim un loc unde sa uitam de agitatia orasului, sa lasam la o parte stress-ul cotidian, un loc in care sa ne relaxam si sa petrecem cateva ore de rasfat atmosfera calda si intima, terapie cu apa, maini magice si uleiuri miraculoase.

Vino sa ne descoperi! Iti oferim oaza in care te poti rasfata intr-o atmosfera relaxanta, unde mintea, corpul si sufletul se destind si se armonizeaza. Poti incerca experienta multisenzoriala a aromelor, a masajelor si a terapiilor cu apa termala.
 

Despre Noi

Totul incepe cu un vis…

GEMI a pornit ca o afacere de familie. Insasi numele complexului este o combinatie intre prenumele George si Miriam. Povestea a plecat de la un vis al bunicului nostru care si-a dorit un loc in care aradenii sa aiba acces la o oaza de relaxare, in propriul oras. O oaza de bucurie intr-un oras cochet. Mai ales ca Aradul are in adancuri o comoara de apa termala.

Si am sapat. Am sapat in pamant la o adancime de peste 800m, ca sa scoatem la suprafata apa termala tamaduitoare.

Astazi, Gemi Sport & Spa s-a reinventat si este un loc cu o vibratie tanara, unde noile generatii isi gasesc energia de dimineata sau relaxarea dupa o zi de munca.
La fel ca si bunicul nostru, suntem dedicati atentiei deosebite pentru clientii nostri. Suntem dedicati standardelor de calitate. Suntem dedicati copiilor si noii generatii. Si credem ca o afacere trebuie sa faca lumea mai buna. In cazul nostru, oamenii ies de la Gemi Sport & Spa intotdeauna relaxati si zambind. Asta inseamna ca visul merge mai departe.