logo
De multe ori am visat sa gasim un loc unde sa uitam de agitatia orasului, sa lasam la o parte stress-ul cotidian, un loc in care sa ne relaxam si sa petrecem cateva ore de rasfat atmosfera calda si intima, terapie cu apa, maini magice si uleiuri miraculoase.

Vino sa ne descoperi! Iti oferim oaza in care te poti rasfata intr-o atmosfera relaxanta, unde mintea, corpul si sufletul se destind si se armonizeaza. Poti incerca experienta multisenzoriala a aromelor, a masajelor si a terapiilor cu apa termala.
 

Activitati

Thermal & Spa

Alergi. Muncesti. Faci eforturi.
Insa ai nevoie de un timp doar pentru tine. Singurul complex cu apa termala din Arad te asteapta pentru relaxarea de care ai nevoie in fiecare zi. Redescopera GEMI Thermal & Spa cu toate facilitatile. O oaza de relaxare, aproape de tine.

Bazine cu apa termala

Jacuzzi

Saune

Masaj

Inot si Hidroterapie

notul este unul din cele mai complete sporturi care asigura mobilitate pentru tot corpul, fara uzura. Cateva ture zilnice de bazin este tot ceea ce ai nevoie pentru ca sanatatea ta sa devina un mod de viata. Placut si revigorant.
 
La GEMI Sport descoperi bazine perfect concepute pentru inot. In plus, bazinele cu apa termala reprezinta un plus de relaxare pentru corp. Iar sedintele de hidroterapie, unice in Arad, completeaza mixul perfect pentru un corp sanatos si suplu.

Fitness Gym

Descopera o sala de fitness complet dotata, fara densitate mare de oameni. GEMI Fitness Gym a fost apreciata de clienti ca fiind una din cele mai elegante si bine pozitionate sali de sport din Arad. Mai mult, doar la Gemi Sport & Spa ai posibilitatea de a alege abonamente cu acces la bazinele cu apa termala si zonele de relaxare. Iar vara, un antrenament de fitness poate sa se incheie cu o seara la piscina exterioara si terasa.
Alege abonamentul perfect pentru ritmul tau de viata.

Clase Aerobic

La Gemi Sport & Spa gandim clasele de aerobic integrat. Pentru a avea un corp perfect si pentru a te mentine in forma ai nevoie de un mix de miscare si relaxare. Atat pentru corp folosind facilitatile de relaxare de aici, cat si pentru minte, existand programe de mindfulness, unice in Arad.

Descopera clasele de aerobic, intr-o sala moderna cu traineri specializati. Si nu uita ca aici, clasele de fitness au ceva in plus: Relaxare in apa termala.

Body Building

Un mediu perfect pentru o activitate zilnica de bodybuilding. Suntem adeptii unui body building natural insotit de o alimentatie corecta si suplimente nutritive de calitate superioara pe care le gasiti in centrul nostru. In plus, doar aici aveti acces la relaxarea musculara de dupa antrenamente.

Sala de sport este dotata si cu produse de alimentatie atent selectionate, astfel incat dezvoltarea sa fie optima dar si naturala.

Squash

Nu exista un sport mai util pentru a te destresa decat squash-ul. Cateva minute de miscare in sala de Squash inseamna eliminarea completa a stresului de peste zi si asigurarea unei forme fizice de invidiat. Keep on Squashing.

La GEMI Sport, squash-ul aproape ca a devenit o legenda. Aici se antreneaza aradeni care aleg un stil de viata dinamic, un stil care, a doua zi, se regaseste in dinamica afacerilor pe care le conduc sau la job-urile pe care le fac cu pasiune. Acesta inseamna succesul.

Cursuri inot copii

Gemi Sport & Spa este consacrat in Arad pentru cursurile eficiente de inot pentru copii. In plus, aici copiii invata si se distreaza in acelasi timp. Prin facilitatile oferite copiilor, GEMI este cel mai “kid friendly” centru de inot din Arad.

Descopera centrul de inot pentru copii cel mai apreciat de familiile din Arad.

Piscina exterioara

O super vacanta de cateva ore in Arad? Daca ai ajuns la piscina exterioara Gemi Sport & Spa, ai vazut atmosfera de Ibiza. La standarde inalte de calitate si intr-o companie selecta. Muzica, soare si “La Dolce Vita”.

O adevarata oaza exotica in Arad.

Apa

Plaja

Cocktail-uri