logo
De multe ori am visat sa gasim un loc unde sa uitam de agitatia orasului, sa lasam la o parte stress-ul cotidian, un loc in care sa ne relaxam si sa petrecem cateva ore de rasfat atmosfera calda si intima, terapie cu apa, maini magice si uleiuri miraculoase.

Vino sa ne descoperi! Iti oferim oaza in care te poti rasfata intr-o atmosfera relaxanta, unde mintea, corpul si sufletul se destind si se armonizeaza. Poti incerca experienta multisenzoriala a aromelor, a masajelor si a terapiilor cu apa termala.
 

Echipa

Cheve Eduard

Antrenor personal

Eduard este antrenor personal si energia de la sala de sport Gemi. Programele lui de antrenament produc rezultate. Iti pot spune cei care s-au antrenat cu el.

Baltean Alex

Intructor inot

Vesel si mereu optimist, Alex este tipul fain de la Gemi. Te asteapta in programele sale de inot. Pentru copii si adulti.

Arcereanu Sorin

Instructor inot

Sorin este tipul serios de la Gemi Sport. Serios in sensul simpatic pentru ca programele sale de inot, par inspirate din trupele speciale. Insa un lucru este sigur: Copiii vor invata sa inoate in cel mai scurt timp.

Special

TRAINER PERSONAL

GEMI Sport & Spa inseamna programe integrate de training. Poti alege sa lucrezi independent sau poti alege sa lucrezi cu un trainer specializat care se va ocupa atat de programul tau sportiv cat si de nutritie.

Alege un trainer personal si treci la urmatorul nivel.

DEDICAT TIE 0
PROGRAME DE NUTRITIE 0
REZULTATE SIGURE 0